top of page

Tksplace Group

Public·51 members

[LIVE HD<] Sabah vs. Perak live online 23 May 2023

Sudah pastinya mereka bertekad untuk bangkit untuk perlawanan seterusnya ini. Walaupun nampak sukar jika dibandingkan dengan kedudukan carta liga, pasukan Perak tidak boleh tewas awal dan pastinya akan cuba sekurang-kurangnya mencuri 1 mata ketika bertemu Sabah nanti. Sabah juga tidak mahu terus kecewa seperti perlawanan sebelum ini.


my atau boleh juga dapatkan tiket fizikal yang mula dijual pada hari perlawanan di perkarangan stadium. Jadual Dan Keputusan Sabah vs Perak Liga Super 2023Untuk yang tidak berkesempatan untuk datang ke stadium, jangan risau. Anda boleh saksikan perlawanan ini secara langsung yang disiarkan menerusi saluran RTM di TV2 dan Sukan RTM. Selain itu, boleh juga tonton secara online di rtmklik. rtm.

Mereka akan gunakan segala kelebihan yang mereka peroleh. Bertemu dengan pasukan bawahan dan bermain di hadapan penyokong sendiri. Pasti ada keputusan positif yang mereka bakal peroleh. Cara Dapatkan Tiket Masuk StadiumJadi untuk semua penyokong dan peminat bola sepak terutamanya pasukan Sabah jangan lupa untuk datang beramai-ramai dan berikan sorakan dan semangat kepada pemain-pemain yang beraksi di atas padang padang. Anda boleh dapatkan sekarang tiket masuk yang boleh dibeli secara online menerusi pautan www. tickethotline. com.

Sabah sekali lagi akan menjadi tuan rumah dan bakal melayan kunjungan Perak di Likas. Sebelum ini pastinya mereka sedikit kecewa apabila hanya mampu meriah keputusan seri di tempat sendiri meskipun telah mendahului dengan 2 gol. Akhirnya hanya berjaya raih 1 mata sahaja. Berbeza dengan nasib Perak apabila dibelasah sehingga 4 gol tanpa balas ketika bertemu Selangor di halaman sendiri pada hujung minggu yang lalu. Pastinya barisan pemain dan kejurulatihan kecewa dengan keputusan itu.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

bottom of page